לב-נעמי | תרומת טרומבוציטים טסיות דם lev-naomi לב-נעמי | תרומת טרומבוציטים טסיות דם lev-naomi
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • ראשי
  • אודותינו
  • לתרומות
  • התנדבות
  • פרוייקטים מיוחדים
  • גלרייה
    • וידיאו
    • תמונות
    • מדיה
  • צור קשר
  • Lev Naomi
  • ראשי
  • אודותינו
  • לתרומות
  • התנדבות
  • פרוייקטים מיוחדים
  • גלרייה
    • וידיאו
    • תמונות
    • מדיה
  • צור קשר
  • Lev Naomi
זעקת הילדים הקטנים: אבא מתאושש מהסרטן, אמא סובלת מהפרעת אכילה נוראית. אין כסף לתרופות וטיפולים רפואיים והבית כבר לא מתפקד!!! אנא אל תתעלמו! הצילו!!
ראשי » פרוייקטים מיוחדים » זעקת הילדים הקטנים: אבא מתאושש מהסרטן, אמא סובלת מהפרעת אכילה נוראית. אין כסף לתרופות וטיפולים רפואיים והבית כבר לא מתפקד!!! אנא אל תתעלמו! הצילו!!

זעקת הילדים הקטנים: אבא מתאושש מהסרטן, אמא סובלת מהפרעת אכילה נוראית. אין כסף לתרופות וטיפולים רפואיים והבית כבר לא מתפקד!!! אנא אל תתעלמו! הצילו!!

אין תגובות

"הדבר הכי רע שקרה לי זה שקיבלתי אמא כמוך", " למה את לא מכינה לי עוגה כמו האימהות האחרות?"

סיפורה של משפחה המתמודדת עם הרבה מעבר למצוקה הכלכלית – הפרעות אכילה, התמודדות עם מחלת הסרטן, ומצוקה כלכלית.

 

"אנחנו לא חיים את החיים, אנחנו שורדים אותם" כך תיארה לנו מירה ממרכז הארץ את ההתמודדות שלה ושל משפחתה בצל הפרעות האכילה עמם היא מתמודדת כבר 15 שנים.

מירה אמא לילד בן 7 ולילדה בת שנתיים, מתמודדת עם הפרעות אכילה על רקע OCD ומגיעה למצבי קיצון קשים מאוד, בזמן שבעלה מחלים ממחלת הסרטן.

"בעלי היה מאושפז במצב מאוד קשה וכל מה שאני יכולתי לחשוב עליו זה האוכל… רציתי להיות שם בשבילו אבל לא הצלחתי. אני חולמת להיות שם בשביל משפחתי ולתמוך בהם." אמרה לנו מירה כאשר נשאלה מה הייתה הנקודה הקשה ביותר עבורה. היא תיארה את הפעם בה היא שכבה לאחר התקף בולמוס, החזיקה את עצמה ערה שלא להתעלף, כשלפתע בנה נכנס לחדרה ואמר לה:

"אמא תקומי! הבית בלאגן! את צריכה לקום ולנקות. זה לא הזמן לישון עדיין אמא."

מירה סיפרה לנו בכאב עמוק כי היא שקלה רבות על הפסקת הטיפולים עקב הקשיים הכלכליים אליהם הם נקלעו בעקבות המחלה של בעלה והתקפי הבולמוס שלה.

מירה מסבירה לנו שהפרעת האכילה שלה היא מהקשות ביותר עקב כך שהיא נובעת מהפרעות OCD חמורות, יש לה צורך עז להיות בשליטה מלאה תמיד, ועבורה להיות בשליטה, זה לאכול כמה, מתי ואיך שהיא רוצה. כשנגמר האוכל בבית היא מתחילה לאכול שאריות שנפלו על הרצפה, וכשהיא מתאשפזת, היא מגניבה לאשפוז מאות שקיות של סוכרזית ואוכלת אותם על אף האיסור המוחלט להכניס אוכל מבחוץ למוסד.

מירה מודעת להשלכות הקשות שהיא יכולה להתדרדר אליהם ולעתים אוסרת על עצמה באופן גורף להכניס כל חתיכת אוכל קטנה, היא שיתפה אותנו שלעתים היא מגיעה למצב הקיצון השני בו היא שבוע ימים לא אוכלת כלום, הכל מתוך החשש כי ברגע שהיא תתחיל לאכול – היא לעולם לא תפסיק. היא מנסה לשכנע את עצמה שלאוכל אין כל תועלת לגופה, ושזו סתם "הנאה דמיונית".

בדמעות בעיניים מירה בכתה לנו "התרופה שאני עכשיו נוטלת, היא מבלבלת אותי, הזיכרון שלי נפגם ואני מדברת כמו ילדה קטנה, יש לי קושי לשלוף מילים ואני מתבלבלת בקריאה – לא מזמן אמרו לי בעבודה שאם אני אמשיך להתדרדר הם ייאלצו לפטר אותי."

מירה ומשפחתה זקוקים לסיוע כלכלי מיידי על מנת שיוכלו להתגבר על התקופה הזו. ללא סיוע כלכלי, מירה תיאלץ להפסיק את השיקום ומצבה יכול להגיע לנקודות שפל חדשות.

"חובה פסיכולוגית מינימום פעם בשבוע, רצוי פעמיים, פסיכיאטר לפחות מפגש בחודש ובנוסף יש גם את מרכז השיקום. אנחנו מגיעים ל5000 שקלים בחודש רק על הטיפולים ועוד לא התחלנו לחשוב על הגנים והאוכל והשכירות." היא סופרת לנו ומתארת כרשימת קניות לנפש. המצב בבית המשפחה אינו פשוט כלל.

אנא עזרו למירה, בעלה, ושני ילדיהם לחזור חזרה לחיות את החיים, כי כרגע, לדבריה, "אנחנו צופים על החיים מהצד."

 

שיתוף

קשור

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

קמפיינים
חדשות
להצטרפות להתנדבות נא למלא את הפרטים

    שם (חובה)

    דואר אלקטרוני (חובה)

    נושא

    תוכן ההודעה

    יש לי רכב רגיליש לי רכב 4*4אין לי רכב

    חדשות לב נעמי
    • בחורף הזה, אין צורך לצאת מהבית לקנות תרופות… לב נעמי עושים זאת בשבילכם !
    • הבנק עומד לזרוק את האמא הנכה עם ארבעת ילדיה לרחוב!!!
    • תאומים חולים בתסמונת דאון ומחוברים למכונת חמצן 7\24! והמשפחה – קורסת!
    • הסתיים בהצלחה מסחררת קמפיין שנה טובה למען חיילים בודדים!
    • זעקת הילדים הקטנים: אבא מתאושש מהסרטן, אמא סובלת מהפרעת אכילה נוראית. אין כסף לתרופות וטיפולים רפואיים והבית כבר לא מתפקד!!! אנא אל תתעלמו! הצילו!!
    פוסטים אחרונים
    • בחורף הזה, אין צורך לצאת מהבית לקנות תרופות… לב נעמי עושים זאת בשבילכם !
    • הבנק עומד לזרוק את האמא הנכה עם ארבעת ילדיה לרחוב!!!
    • תאומים חולים בתסמונת דאון ומחוברים למכונת חמצן 7\24! והמשפחה – קורסת!
    • הסתיים בהצלחה מסחררת קמפיין שנה טובה למען חיילים בודדים!
    • זעקת הילדים הקטנים: אבא מתאושש מהסרטן, אמא סובלת מהפרעת אכילה נוראית. אין כסף לתרופות וטיפולים רפואיים והבית כבר לא מתפקד!!! אנא אל תתעלמו! הצילו!!
    תגיות
    אברי גלעד אין כסף לתרופות אשה חולה בית חולים שערי צדק בית חולים תל השומר בתי חולים גאולה אבן גיוס המונים גיוסים גיוסים לקהילה ד"ר אלברטו אולצ'ובסקי הילה קורח הכל כלול התנדבות התנדבות בבתי חולים התרמת דם חולת סרטן חיילי צה"ל חנוכיף 2013 חסדי נעמי טסיות דם יוסף כהן יעקב איילון לב נעמי ליאור נרקיס מבט מד"א מוותרים על תרופות מימון המונים משה כהן משלוחי מנות מתנדבים נינט טייב ניצולי שואה סקר סקר בריאות ערוץ 20 פורים צוק איתן שי גבסו שירי מימון תרומת דם תרופה עד הבית תרופות לקשישים תרופות עד הבית
    ארכיונים
    • נובמבר 2020
    • אוקטובר 2020
    • אוגוסט 2020
    • יולי 2020
    • ינואר 2020
    • דצמבר 2018
    • נובמבר 2018
    • מאי 2018
    • ינואר 2018
    • דצמבר 2017
    • מרץ 2017
    • פברואר 2017
    • ינואר 2017
    • דצמבר 2016
    • נובמבר 2016
    • ינואר 2016
    • דצמבר 2015
    • יולי 2015
    • יוני 2015
    • מאי 2015
    • אפריל 2015
    • מרץ 2015
    • ינואר 2015
    • אוקטובר 2014
    • אוגוסט 2014
    • יולי 2014
    • ינואר 2014
    • דצמבר 2013
    • נובמבר 2013
    • מאי 2013
    • אוגוסט 2010
    • יולי 2010
    • מרץ 2010
    • דצמבר 2007
    • דצמבר 2006
    • ספטמבר 2003
    תרופות עד הבית בערוץ 2
    NetoMedia - קידום אתרים
    בניית אתרים נטו מדיה
    גלילה לראש העמוד